Situație alarmantă în Teleorman. Detalii incredibile

Situație alarmantă în Teleorman. Detalii incredibile

Cu o zi înainte de a pleca din fruntea Ministerului Sănătății, ministrul Sorina Pintea l-a demis pe directorul Serviciului de Ambulanță Teleorman.

Demiterea managerului interimar Cristian Popescu a provocat o criză la nivelul instituției, mai ales că nimeni nu a fost numit ca și înlocuitor.

Situația a fost semnalată noului ministru al Sănătții Publice, de sindicaliștii din cadul instituției. ”Serviciul de Ambulanţă Judeţean nu mai poate angaja nicio plată şi nici nu poate elibera niciun document, deoarece până la această dată nu există nominalizată altă persoană cu atribuţiile managerului. Menţionăm că până la această dată, statele de salarii nu sunt semnate şi ne aflăm în imposibilitatea de a ne primi drepturile salariale”, susțin sindicalștii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din cauza demiterii directorului SAJ Teleorman, instituția riscă să rămână fără carburant, deoarece nimeni nu poate semna facturile de achiziții în lipsa managerului.

Managerul destituit de ministrul Sorina Pintea, ocupa funcția în calitate de interimar, de la nivel central căutându-se un profil de manager, pe criterii mai puțin cunoscute.

Fostul manager, Cristian Popescu vine la serviciu fără bani, deoarece nu există un alt director care să îi semneze decizia de încadrare pe vechea funcție. „Mai mult decât atât, situaţia mea este una urâtă. Vin la serviciu dar nu ştiu de ce. Nu am decizie de reîncadrare pe vechea funcţie pentru care am postul rezervat. Şi nici programul de lucru nu îl cunosc. Vin la serviciu fără bani, întrucât nu ştiu cum voi fi plătit, pe ce funcţie”, susține Popescu.