Evenimentul Zilei > Social > Situația TRAFICULUI pe drumurile naționale și în BUCUREȘTI. Se circulă cu DIFICULTATE pe mai multe DRUMURI NAȚIONALE
Situația TRAFICULUI pe drumurile naționale și în BUCUREȘTI. Se circulă cu DIFICULTATE pe mai multe DRUMURI NAȚIONALE

Situația TRAFICULUI pe drumurile naționale și în BUCUREȘTI. Se circulă cu DIFICULTATE pe mai multe DRUMURI NAȚIONALE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme de fluenţă traficului pe aceste artere, la această oră.

Până la data de 30 august 2018, pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei), se efectuează lucrări de reparaţii asupra carosabilului, circulaţia fiind restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens.

 Din cauza afectării suprafeţei carosabile ca urmare a aluviunilor, se menţin cu circulaţia întreruptă sau îngreunată, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

Drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă: DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, din judeţul Argeş; DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Covasna;  DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, în judeţul Suceava; DN 2L, în localitatea Soveja, în judeţul Vrancea.

Drumuri naţionale cu circulaţia îngreunată: DN 12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, în judeţul Bacău;  DN 15B, în localităţile Petru Vodă şi Stânca, în judeţul Neamţ.

Drumuri naţionale cu circulaţia restricţionată: DN 17A, în localitatea Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, pe podul de peste râul Moldoviţa, sunt instituite restricţii de viteză (30 km/h) şi de tonaj (maxim 7,5 tone), circulaţia desfăşurându-se pe un fir, alternativ.

De asemenea, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.