Evenimentul Zilei > Actualitate > Sistemul electronic pentru informarea publicului călător din Gara de Nord devine funcțional
Sistemul electronic pentru informarea publicului călător din Gara de Nord devine funcțional

Sistemul electronic pentru informarea publicului călător din Gara de Nord devine funcțional

CFR Infrastructură informează că sistemul electronic pentru informarea publicului călător din Gara de Nord va fi pus în funcțiune în mai puțin de o lună. Contractul are o valoare de 1,7 milioane de lei, fiind finațat din surse proprii.

Gara de Nord București va avea 36 de panouri electronice cu LED care vor oferi informaţii referitoare la orele de sosire/plecare, ruta sau linia de garare. Alte 28 de panouri vor fi montate la intrarea şi la mijlocul peroanelor 1-14, 8 panouri electronice cu LED la intrările în gară (Griviţa-Metrou, Coloane şi Dinicu Golescu), în faţa Biroului Central de Informaţii, în holul caselor de bilete clasa I.

 

De asemenea, 17 monitoare TV vor fi montate în birourile de informaţii – biroul central de informaţii/biroul de informaţii clasa a II-a/biroul Relaţii cu Publicul , la casele de bilete clasa a II-a şi în sălile de aşteptare clasa I şi a II-a. Purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan, a postat pe facebook că sistemul electronic de informare al publicului din Gara de Nord București va deveni funcțional în luna iunie 2018.