Fostul jandarm a încercat, de două ori, să sară cu maşina de pe un viaduct. Totuși el nu a reușit să sară în prăpastie cu mașina, astfel că, după cele două tentative nereușite, el s-a aruncat de unul singur  în gol.

Originar din comuna Dobreşti,  fostul jandarm a urcat cu maşina personală până în apropiere de Barajul Vidraru. A intrat intenţionat într-un parapet din beton cu gândul de a plonja în hăul adânc de sute de metri. Nu a reuşit şi a avut a doua tentativă, la mică distanţă de locul unde a fost prima. De data aceasta, maşina a rămas înfiptă în parapet, scrie realitateadearges.net.

După cele două tentative, bărbatul nu a renunţat. A coborât şi a sărit în gol, într-o zonă abruptă plină de vegetaţie. A murit zdrobit de stânci.

Curios este faptul că omul a zăcut mort în râpă, ore bune. Trecătorii au oprit, au văzut maşina în parapet, au filmat, au pozat şi au sunat la 112.

Poliţiştii s-au deplasat la locul evenimentului şi au verificat maşina. Au stabilit a cui este şi nici prin minte nu le-a trecut că omul zace mort câteva zeci de metri mai jos. Asta după ce au verificat şi au văzut că nu este sânge în interior şi nici nu se vedea ceva suspect în apropiere.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că autovehiculul îi aparţine unui jandarm care s-a pensionat de peste 2 ani. S-au gândit că acesta a pierdut controlul volanului, a lovit maşina şi a plecat după ajutor, pentru a trage autovehiculul din parapet.

Ulterior, oamenii legii au aflat că în urmă cu mai bine de un an, omul suferise o intervenţie chirurgicală din cauza unei boali necruţătoare. Era divorţat şi era tatăl unui copil.

Polițiștii au verificat mai atent zona şi au descoperit că parapetul este rupt şi la mică distanţă de locul unde se afla maşina. Şi-au dat seama că cel de la volan ar fi făcut-o cu intenţie.