Evenimentul Zilei > Social > Sindicaliștii din cercetare ies în stradă
Sindicaliștii din cercetare ies în stradă

Sindicaliștii din cercetare ies în stradă

Între orele 9.00 - 13.00 protestatarii se vor afla în fața Guvernului, iar între 14.00 și 16.00 la sediul PSD din șoseaua Kisseleff.

Sindicaliștii din cercetare sunt nemulțumiți că nu și-au luat banii de mai multe luni, iar condițiile lor de muncă sunt inumane, nu au apă și nici căldură. Totodată, se mai arată într-un comunicat al Federației Sindicatelor din Cercetare-Proiectare, autoritățile sunt indolente și nu urmărtesc decât să elimine orice formă de protest.

"Cu toate că am sesizat pe domnul președinte, primul-ministru și ministerele responsabile despre cele prezentate mai sus, constatăm că se continuă ignorarea situației și adoptarea unor măsuri incalificabile, cu scopul de a șterge urmele ilegalităților și de a distruge psihic și fizic pe cei ce au îndrăznit să sesiseze autoritățile. Problemele specifice ale institutelor vor fi prezentate în cadrul pichetării", a declarat liderul sindical Radu Minea, citat de Agerpres.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: