Evenimentul Zilei > Justitie > Sindicaliştii de la ROMATSA au fost audiaţi la Poliţie. Florin Diaconu: „Se caută o formă în care domnul Stanciu să stea ascuns pe o funcție undeva în minister”
Sindicaliştii de la ROMATSA au fost audiaţi la Poliţie. Florin Diaconu: „Se caută o formă în care domnul Stanciu să stea ascuns pe o funcție undeva în minister”

Sindicaliştii de la ROMATSA au fost audiaţi la Poliţie. Florin Diaconu: „Se caută o formă în care domnul Stanciu să stea ascuns pe o funcție undeva în minister”

Sindicaliştii de la ROMATSA au fost audiaţi astăzi la Poliţie, în scandalul cu directorul instituţiei, Aurel Stanciu. La Secţia 2, sindicalistul Florin Diaconu a declarat că în prezent se caută o modalitate prin care Aurel Stanciu să ocupe o funcție în minister, undeva ascuns de ochii opiniei publice, pentru a reveni în momentul în care se liniștesc apele, la conducerea companiei.

”Cineva joacă alba neagra cu noi. Din câte știm demisia nu a fost dată, se caută o formă în care domnul Stanciu să stea ascuns pe o funcție undeva în minister, cu acest contract de mandat de 4 ani supendat, și la un moment dat, așteptând să se mai liniștească apele, să vină înapoi la ROMATSA. Nu vine nimeni dacă e suspendat, înseamnă că tot el e director general, se consideră ca și cum ar fi plecat într-un concediu sau delegație. Văd că e o problemă de sistem",  a declarat Florin Diaconu, potrivit B1 TV.

"Am fost chemat în calitate de martor și scrie aici referitor la ceva legat de tâlhărie și hărțuire . Mi se pare că cine a scris nu are proprietatea termenilor. Văd că nu se face nimic. Cineva încearcă să ne inducă în eroare și pe noi și pe dumneavostră și opinia publică”, a mai spus sindicalistul.