Mihaela Rădulescu le mulțumește fanilor că, de-a lungul celor două luni de izolare, au păstrat legătura cu ea pe Instagram, reacționând la postările sale. Vedeta, pare-se, e mulțumită de sine, doar a postat „o gramadă de artă, cărți, poezie, filme, muzică, atleți, stări de spirit și citate ale unor „oameni mai deștepți” decât ea.

„Dar cel mai mult am încercat să transmit iubire, voie bună, speranță, idei care să vă inspire și să vă facă să simțiți altceva decît frică, confuzie sau plictiseală….Am văzut așa de multe postări motivaționale, v-am descoperit pe voi cu adevărat, cei din spatele cuvintelor și fotografiilor(…)

Sinceră să fiu, imaginea de ansamblu a fost un mare că..t, oricât mi-aș dori să găsesc un alt cuvânt (…) Și să nu uităm de cei care au fost acolo pentru noi, cărora le-a păsat de noi… Să nu uităm de cei din prima linie, de cei care depun eforturi pentru noi, oamenii de știință și toți ceilalți eroi ai vremurilor noastre. Multe de amintit, și mai multe de învățat din asta”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.