Evenimentul Zilei > Social > NUNTĂ REGALĂ în „CASA DIAVOLULUI”. Principele Nicolae se CĂSĂTOREȘTE într-un LOC BLESTEMAT
NUNTĂ REGALĂ în „CASA DIAVOLULUI”. Principele Nicolae se CĂSĂTOREȘTE într-un LOC BLESTEMAT

NUNTĂ REGALĂ în „CASA DIAVOLULUI”. Principele Nicolae se CĂSĂTOREȘTE într-un LOC BLESTEMAT

Cazinoul din Sinaia este una dintre cele mai frumoase construcții din România. Despre acest loc se vehiculează multe legende, ba chiar se spune că ar fi blestemat. Cu toate acestea, Cazinoul va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente din acest an. Este vorba despre nunta regală a pricipelui Nicolae și a iubitei sale, Alina Binder. Ultima nuntă regală în România a fost acum aproape 70 de ani.

Cazinoul din Sinaia, supranumit și „Casa Diavolului”, a fost construit în 1913 și este un loc despre care s-au vehiculat foarte multe legende. Unii spun că ar fi chiar blestemat, după ce la numai o zi după inaugurare, doi frați militari s-au sinucis. Tot aici, bogații vremii și-au pierdut averile, iar alții s-au îmbogățit peste naopte. Cazionoul a fost vestit pentru sumele mari de bani care se câștigau repede și ușor, scrie romaniatv.net.

 

Clădirea-simbol din Sinaia va găzdui, în acest an, nunta prințului Nicolae și a frumoasei sale iubite, Irina Binder. Cei doi au ales să-și jure iubirea în fața lui Dumnezeu în România pentru că, spun ei, aici se simt cel mai bine.

 

Evenimentul va avea loc în sala oglinzilor, iar evenimentul va fi unul demn de o nuntă regală. Candelabrele masive și aranjamentele florale alese cu mult bun gust vor introduce invitații într-o atmosferă aristocrată.