Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep și-a pus fanii pe jar: „Să fiu sinceră, m-am gândit la asta”
Simona Halep și-a pus fanii pe jar: „Să fiu sinceră, m-am gândit la asta”

Simona Halep și-a pus fanii pe jar: „Să fiu sinceră, m-am gândit la asta”

Simona Halep a anunțat că ar vrea să mai joace tenis 2-3 ani și să mai câștige un turneu major.

Simona Halep (28 de ani, locul 2 WTA) a declarat că ar vrea să mai joace cel puțin 2-3 ani. Sportiva din Constanța a explicat că va fi activă în tenis atât timp cât simte că este pasionată. Dar ia în calcul să se retragă după acest interval de timp.

„Sunt motivată pentru a vedea cât mai pot să fiu în top 10, fiindcă atunci când voi ieși din top 10 WTA, cred că o să trag pe dreapt. Eu zic că mai am vreo 2-3 ani în care mai pot să joc. Tata îmi spune mereu: „De ce mai ai emoții, ție acum ar trebui să își placă tenisul!”

I-am răspuns: „Nu pot să stau să îmi placă tenisul la 5-5 în decisiv și să nu sparg racheta!”. Asta i-am zis odată”, a spus Simona Halep în podcastul BT Talks, realizat de omul de televiziune Andi Moisescu.

Până la retragere, fosta lideră a ierarhiei mondiale vrea să mai câștige măcar un turneu de Mare Șlem. Până acum, ea a reușit să-și treacă în palmares două titluri: la Roland Garros în 2018 și la Wimbledon în 2019. „M-am gândit și la retragere sinceră să fiu, încă simt că mai pot și mai pot mult. De visat nu mă împiedică nimic să visez, în continuare sunt foarte motivată pentru al 3-lea Grand Slam”, a mai afirmat Simona Halep.

În ultima perioadă, Halep a mai abordat subiectul retragerii din tenis. Chiar vorbeam cu fratele meu despre asta. Nu știu, nu m-am gândit încă la asta. Dar probabil că voi face ca ea (n.r. – daneza Caroline Wozniacki). Voi anunța că voi juca un ultim turneu, iar apoi mă voi retrage. Nu pot spune că acesta este ultimul meu an în circuit pentru că mă răzgândesc destul de des. Voi anunța înainte și apoi voi fi în afara acestei lumi”, spunea Halep în luna ianuarie.