Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep și-a oficializat relația. Cine este iubitul surpriză
Simona Halep și-a oficializat relația. Cine este iubitul surpriză

Simona Halep și-a oficializat relația. Cine este iubitul surpriză

Toni Iuruc este milionarul care a scos-o pe Simona Halep la o cină romantică, în Capitală, după ce s-a întors din Anglia, unde a câștigat Wimbledon 2019.

Cei doi s-a plimbat de mână, prin Herăstrău, semn că relația chiar este una serioasă.

Super-campioana de la Wimbledon (27 de ani) și l-a „asumat” pe noul iubit Toni Iruc (40 de ani). Cei doi indrăgostiti au fost văzuți de mână, în cartierul bogătașilor, fix înainte să intre într-un restaurant de lux, scrie cancan.ro.

Simona Halep și milionarul machedon care i-a furat inima au fost prezenți la un restaurant de lux din zona Herăstrău. Acolo au ajuns cu mașina lui Toni Iuruc. Fără să atragă atenția celor din jur, cei doi îndrăgostiți au coborât din autoturism și s-au îndreptat spre intrarea în local. Îmbrăcați super-elegant, sportiva noastră și omul de afaceri, care avea în mână un superb buchet de flori, s-au ținut de mână până au ajuns la masă.

La 27 de ani, Simona Halep este împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o viață sentimentală pe măsură. În prezent, ex-liderul WTA se află la București, unde se bucură de o vacanţă binemeritată. Și, logic, mare parte din timpul liber îl petrece în compania iubitului, Toni Iuruc.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.