INDIAN WELLS: Simona Halep e în semifinale!

INDIAN WELLS: Simona Halep e în semifinale!

În „sferturi”, sportiva din România, clasată pe locul 7 WTA și cap de serie numărul 6, a învins-o după doar o oră de joc pe Cassey Dellaqcua (Australia).

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Indian Wells după victoria în două seturi, 6-2, 6-2, obținută miercuri seară în fața jucătoarei Cassey Dellacqua (Australia). Românca a controlat partida de la un capăt la altul și n-a avut nevoie decât de o oră pentru a tranșa disputa în favoarea ei. În semifinale, românca se va duela cu câştigătoarea partidei dintre Jelena Jankovici şi Agnieszka Radwanska. În cazul în care sârboaica va pierde, Halep este sigură că va ocupa locul 5 în ierarhia WTA la începutul săptămînii viitoare.

Pentru calificarea în semifinale, Halep va primi 225.000 de dolari şi 390 de puncte WTA. COMENTARIUL LIVE AL PARTIDEI - Simona Halep câștigă și al doilea set cu 6-1 și merge în semifinalele turneului Australian Open! - Românca mai mai reuşeşte un break, 5-2, şi este la un pas de a câştiga meciul - Simona Halep conduce cu 4-2 în setul doi - Simona face berak-ul, iar apoi întoarce scorul în favoarea ei. - Australianca ia primul punct al setului al doilea. - Simona Halep câștigă cu 6-2 primul set al meciului cu Casey Dellacqua. Urmează actul secund. - Simona câștigă încă un set și apoi un break: 4-1. - Dellacqua a câștigat primul set al meciului. Simona și-a luat însă setul și a reușit un break, astfel că a preluat conducerea: 2-1. CITIȚI ȘI:

  • Simona Halep doboară un record! Va deveni cea mai bine clasată jucătoare din România în ierarhia mondială!
  • „Halep are potenţialul necesar pentru a ajunge numărul 1 în lume”

Ne puteți urmări și pe Google News