Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep, noi detalii despre relația cu Toni Iuruc: „Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”
Simona Halep, noi detalii despre relația cu Toni Iuruc: „Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”

Simona Halep, noi detalii despre relația cu Toni Iuruc: „Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”

Simona Halep, locul 4 WTA/27 de ani, leagă de mai bine de o lună o relație amoroasă cu omul de afaceri Toni Iuruc (40 de ani). Acum, tensimena a avut un moment de sinceritate când a vorbit despre povestea sa de dragoste.

Potrivit Cancan, Toni Iuruc a înfiinţat, în 2002, agenţia AdVenture, cea care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.

„Mi-a spus domnul Ţiriac: ‘Ai o responsabilitate acum, nu mai eşti a ta, eşti a ţării’…Sunt mult mai relaxată, mult mai sociabilă în viaţa de zi cu zi. Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis.

Cu timpul şi cu ajutor din jurul meu am ajuns să accept că sunt o inspiraţie pentru unii oameni. Poate că sunt o inspiraţie pentru oameni, un model, dar vorbim doar de sport. Sunt mult mai relaxată în relaţia cu presa. Acum nu mă mai afectează absolut nimic din ceea ce se scrie negativ pentru că face parte din joc. Critica o primesc foarte pozitiv şi foarte deschis. Nu mă deranjează absolut deloc, dar atunci când mă jigneşte cineva fără ca eu să fac ceva este deranjant. Am considerat mereu că nu m-au respectat ca persoană, de aceea între mine şi presa românească s-a creat o distanţă”, a declarat Simona Halep, la emisiunea Garantat 100%, de la TVR1.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: