Evenimentul Zilei > Sport > Noul iubit al Simonei Halep? Faima de la Wimbledon și-a spus cuvântul – Foto
Noul iubit al Simonei Halep? Faima de la Wimbledon și-a spus cuvântul – Foto

Noul iubit al Simonei Halep? Faima de la Wimbledon și-a spus cuvântul – Foto

Să fie oare noul iubit al Simonei Halep? Toni Iuruc este milionarul care a scos-o pe legenda României la cină.

La 27 de ani, Simona Halep trăiește cel mai mare succes din cariera sa. Succesul de la Wimbledon, al doilea Mare Șlem din palmaresul sportivei din Constanța, îl depășește ca intensitate pe cel realizat în 2018 la Roland Garros. La revenirea în România, sportiva noastră a fost întâmpinată ca o regină. A fost primită la Salonul Oficial de la Aeroportul “Henri Coandă”. Campioana a stat foarte puțin alături de cei care au așteptat-o, a făcut cu mâna și apoi a plecat.

S-a retras în Complexul Rezidențial Stejarii, unde, pentru câteva ore, și-a tras sufletul. S-a odihnit, după care a ales să meargă în oraș. Nu singură, ci alături de Cosmin Hodor, soția acestuia și… Toni Iuruc. Un milionar machedon, iubitul ei, un tip inteligent, care are mai multe afaceri în România. Acesta deține nu mai puțin de șase firme.

Simona Halep și Toni Iuruc, primul bărbat cu care s-a afișat după izbânda de la Wimbledon, sunt la început de relație. Mai pe scurt chiar iubiți! Ex-liderul WTA, care arăta senzațional, și iubitul milionar s-au simțit perfect la un restaurant de lux din Capitală. Au fost discreți și nu au ieșit cu absolut nimic în evidență, scrie Cancan.

Simona Halep și Toni Iuruc

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: