Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep, interviu emoționant din carantină!
Simona Halep, interviu emoționant din carantină!

Simona Halep, interviu emoționant din carantină!

Simona Halep a oferit un interviu emoționant din carantină.

Simona Halep a recunoscut, în timpul unui interviu online pentru Eurosport, că nu îi este ușor să stea izolată. „Sunt momente grele, mai ales că nu putem să ieșim din casă, dar trebuie să acceptăm și să rămânem pozitivi”.

Pe de altă parte însă, jucătoarea de tenis, care ocupă numărul doi mondial, a privit partea plină a paharului după anularea ediţiei din acest an a turneului de la Wimbledon.

„Privesc cu optimism, deoarece acum voi fi campioana en titre pentru doi ani. Voi trăi cu acest sentiment încă un an, aşa că este din nou un lucru bun” a răspuns Halep la întrebarea cum vede anularea turneului de Grand Slam pe iarbă, în cadrul emisiunii vodcast Tennis Legends de la Eurosport.

„E cea mai lungă perioadă în care nu am atins racheta de tenis. Nici mingea, nici racheta, de la Dubai. Şi vreau să fie aşa timp de încă o lună(…)Am grijă foarte mare, deoarece sunt puţin speriată. Vreau să stau liniştită. Mă trezesc pe la 10 sau 11. E bine să dormi mult. Fără ceas cu alarmă, fără program, mă trezesc când vreau. Iau un mic dejun întârziat şi apoi alerg în complexul. E permis acest lucru e un complex rezidenţial privat. Fac exerciţii şi în casă, lucrez în fiecare zi şi mă simt în formă”, a dezvăluit Halep.