Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep, detalii picante din viața de cuplu. Toni Iururc, gestul la care alte femei doar visează
Simona Halep, detalii picante din viața de cuplu. Toni Iururc, gestul la care alte femei doar visează

Simona Halep, detalii picante din viața de cuplu. Toni Iururc, gestul la care alte femei doar visează

Simona Halep și Toni Iuruc au o relație amoroasă ca în filme. După ce au avut o nuntă spectaculoasă, campioana a mărturisit cum este viața de femeie măritată. Aceasta a povestit că soțul ei o răsfață cu fiecare ocazie.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit de curând, iar campioana a devenit o șotie ideală. Aceștia locuiesc într-o vilă care valoarează 1 milion de euro pe malul lacului Snagov.

Sportiva a mărturisit că cei doi se înțeleg extraordinar și că soțul ei și-a luat titlul în serios, iar surprizele și răsfățul sunt la ordinea zilei.

Toni Iuruc, surprize peste surprize pentru mireasa lui

„Am o doamnă care mă ajută să fac curăţenie acasă. Casa mea e 100% curată mereu, totul este pus la locul lui. Uneori merg în biroul meu, unde citesc cărţi sau mă relaxez.

Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros. Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante”, a mai dat din casă Simona, potrivit ciao.ro

Cum a petrecut Simona Halep weekendul înainte de a pleca în Austria? Nu la vreo vilă de la Hollywood, ci la vila sa de la Izvorai. FOTO
sursa: Facebook – Simona Halep

Simona Halep, viitoare mămică?

Sportiva a povestit că își dorește să devină mămică, dar nu s-a gândit încă la momentul potrivit, având un program foarte aglomerat.

„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată”, a spus aceasta.

Simona Halep a povestit și cum era viața ei înainte de a se apuca de tenis și de a îl cunoaște pe alesul inimii ei.

„Probabil aş fi studiat. Sincer, nu am idee ce aș fi putut face dacă nu mă apucam de tenis. Am început să joc prea repede, la 4 ani și jumătate, și nu m-am gândit la altceva! Nu cred că aş fi putut să fiu medic, sunt prea sensibilă când văd oameni bolnavi.

Iubeam matematica atunci când eram copil, probabil în direcţia aia mă îndreptam. Nu aș fi putut pilota un avion. Îmi este frică să zbor, dar trebuie să fac asta în fiecare săptămână. De două ori pe săptămână!”.