Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep dă lovitura vieții. Marele trofeu câștigat. News Alert
Simona Halep dă lovitura vieții. Marele trofeu câștigat. News Alert

Simona Halep dă lovitura vieții. Marele trofeu câștigat. News Alert

După un sezon foarte agitat, Simona Halep a petrecut împreună cu iubitul ei, Toni Iuruc, câteva zile în Maldive. În anul care vine, Simona are de gând să se căsătorească şi deja se gândește la nunta cu iubitul ei, care va avea loc în luna septembrie.

„Se vor căsători la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos și va avea loc la un restaurant de lux din Constanța. Va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești.
Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport. Vor fi sute de invitați, poate chiar o mie! Totul a fost deja stabilit. Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile!

Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă! Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă niște ani. Vor deveni părinți abia când ea va face un pas înapoi din lumea sportului pentru a se dedica familiei”, a spus un apropiat al Simonei.

Toni Iuruc, are vârsta de 40 de ani, iar Simona Halep a împlinit 28. Viitorul partener de viaţă al Simonei este un cunoscut milionar machidonean şi a mai fost căsătorit de două ori, potrivit gsp.ro