Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep a vorbiot despre următoarea mare provocare a carierei
Simona Halep a vorbiot despre următoarea mare provocare a carierei

Simona Halep a vorbiot despre următoarea mare provocare a carierei

Simona Halep va lua startul în cadrul turneului de la Madrid, aolo unde anul trecut a pierdut finala disputată împotriva rusoaicei Maria Șarapova.

Simona Halep revine la turneul de la Madrid ce va debuta la data de 2 mai. Tenismena românca a jucat finala, anul trecut, și a fost învinsă de rusoacia Maria Șarapova, scor 6-1, 2-6, 3-6. Înaintea competiției din acest an, Simona a spus că provocarea de la Madrid este la fel de mare ca și cea dată de un turneu de Mare Șlem. În consecință, tenismena „tricoloră” ar vrea să câștige trofeul pus în joc în capitala Spaniei.

„Turneul de la Madrid este la fel de important ca unul de Grand Slam. E mai mult decât un antrenament pentru Roland Garros. E un trofeu pe care mi-aș dori în palmares. Abia aștept să revin și să joc în acest turneu minunat. Ar fi impresionant să-l câștig. Organizarea este excelentă, la fel și mâncarea. Îmi place mâncarea spaniolă, e foarte variată. Mănânc cu plăcere tapas, jamon și carne. Mi-aș dori să și vizitez la Madrid locuri emblematice, ca Plaza Mayor, Palacio Real sau Prado", a spus Halep.