Evenimentul Zilei > Monden > Simona Gherghe și-a anunțat ieșirea din scenă. Mesaj pentru fani, la finalul sezonului din Mireasa
Simona Gherghe și-a anunțat ieșirea din scenă. Mesaj pentru fani, la finalul sezonului din Mireasa

Simona Gherghe și-a anunțat ieșirea din scenă. Mesaj pentru fani, la finalul sezonului din Mireasa

Vedeta postului de televiziune Antena 1, Simona Gherghe, și-a anunțat fanii în legătură cu planurile sale de sărbători.

Vedeta postului de televiziune a profitat de încheierea sezonului emisiunii „Mireasa”, pe care o moderează. Simona Gherghe și-a luat o vacanță de sărbători și a ținut să-și anunțe fanii printr-un mesaj. Ea a făcut o postare pe Instagram, scriind textul dedicat celor care o urmăresc chiar din autoturism.

„Scriu rândurile astea în mașină, în prima ora de vacanță. Sunt fericită. Am o familie care e totul pentru mine și două minuni în viețile noastre. Îmi iubesc profesia și mai știu că, fără voi, cei mulți de acasă, astăzi nu aș fi încheiat încă un sezon de succes Mireasa. Va mulțumesc pentru că sunteți acolo, mulți și devotați. De 20 de ani, alături de mine! Sunteți in inima mea!”, a fost mesajul pe care Simona Gherghe l-a postat pe Instagram.

Simona Gherghe este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu și au împreună doi copii.

Simona Gherghe va reveni în ianuarie pe ecrane

Vedeta Antena 1 va reveni la televiziune chiar în luna ianuarie, când va debuta un nou sezon din emisiunea „Mireasa”. Deși, într-o primă fază s-a anunțat că va fi înlocuită, se pare că acest lucru nu se va întâmpla. Postul de televiziune a ales să continue următorul sezon din „Mireasa” tot cu Simona Gheorghe.

Simona Gherghe lucrează de 20 de ani în cadrul stației de televiziune Antena 1 și a fost mereu una dintre vedetele de bază. Ea a început la știri, ca prezentatoare, după care a devenit gazda unor show-uri de divertisment. Mult timp, ea a prezentat emisiunea Acces Direct, dar după ce a născut a doua oară a renunțat. Simona Gherghe a considerat că această producție nu o mai caracterizează.

La revenirea în activitate, după cea de-a doua naștere, ea a primit o nouă emisiune. Simona Gherghe a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu, ca prezentatoare la emisiunea Mireasa. Se pare că s-a adaptat foarte bine, iar în weekend a încheiat cel de-al patrulea sezon, gala finalăfiind lider de audiență.