Constantin Simirad iese din politică: "Au procedat pe dos la suspendarea preşedintelui"

Constantin Simirad iese din politică: "Au procedat pe dos la suspendarea preşedintelui"

Constantin Simirad, fostul şef al Consiliului Judeţean, a anunţat că nu mai face parte din UNPR şi se retrage definitiv din politică

Constantin Simirad a ocupat până acum funcţia de vicepreşedinte al UNPR şi spun că nu mai vrea să mai audă de politică şi se retrage definitiv. "Am văzut ce s-a întâmplat în Parlament la suspendarea preşedintelui, iar prestaţia UNPR mi-a lăsat un gust amar. În urmă cu doar două luni, Gabriel Oprea spunea că UNPR nu va vota niciodată suspendarea lui Traian Băsescu, dar în Parlament aleşii uneperişti au procedat pe dos", a declarat Simirad pentru mediafax.ro. Declaraţia de a ieşi din politică a fost făcută imediat după anunţarea rezultatelor alegerilor locale, unde a obţinut 5,5% din voturi şi s-a clasat pe locul al patrulea.

"Adeziunea la UNPR pe care am fost nevoit s-o depun înainte de alegerile locale este o copie, originalul l-am distrus. Nu mai fac nici o politică şi n-are rost să mai fiu tovarăş şi să stau alături de nişte oameni pe care nu-i apreciez deloc", a afirmat Constantin Simirad.

Ne puteți urmări și pe Google News