Evenimentul Zilei > Actualitate > Silviu Lung, PRIMELE declaraţii: „Problema este că a murit un om şi îmi pare foarte rău”. Fotbalistul este CERCETAT pentru UCIDERE din culpă
Silviu Lung, PRIMELE declaraţii: „Problema este că a murit un om şi îmi pare foarte rău”. Fotbalistul este CERCETAT pentru UCIDERE din culpă

Silviu Lung, PRIMELE declaraţii: „Problema este că a murit un om şi îmi pare foarte rău”. Fotbalistul este CERCETAT pentru UCIDERE din culpă

Marele fotbalist Silviu Lung a plâns incontinuu şi nu a dormit toată noaptea, după ce ieri a fost implicat într-un tragic accident rutier, pe raza judeţului Dolj. În urma impactului violent dintre maşina sa şi cea a doljeanului Constantin Dan Niţu, acesta din urmă şi-a pierdut viaţa.

Fotbalistul a reuşit să facă câteva declaraţii în această dimineaţă ziariştilor despre accident. El a spus că nu circula cu viteză şi că îi pare rău de cele întâmplate. "Nu îmi amintesc multe lucruri, doar că era o curbă, era ceaţă foarte densă şi m-am trezit cu cealaltă maşină aproape de a mea. Am văzut-o în ultima clipă. Am tras dreapta de volan dar ne-am ciocnit. Nu aveam viteză mare, mergeam normal, cu 60, pentru că era ceaţă. După accident eram ameţit şi nici nu ştiu cum m-am dat jos din maşină. Problema este că a murit un om şi îmi pare foarte rău. Asta e durerea cea mai mare", a declarat Silviu Lung.

Potrivit politiştilor, în urma impactului volanul maşinii conduse de Lung s-a blocat, cheia nemaiputând fi scoasă din contact.

Cei doi copii ai familiei Niţu, pasageri în autoturismul lovit de fotbalist se află în continuare internaţi în spital, ca de altfel şi Lung. Fetiţa, în vârstă de 17 ani, este în comă indusă, fiind lovită puternic la cap. Ea va fi operată cel mai probabil mâine, spun medicii. Starea băiatului este bună. Silviu Lung a fost şi el rănit în impact, dar starea lui nu e foarte gravă.

Silviu Lung a mai declarat că familia sa a ţinut permanent legătura cu familia victimelor şi îi va ajuta, dacă vor fi de acord.