Evenimentul Zilei > Actualitate > Şi-au parcat bolizii de lux chiar în curtea Autoritaţii Rutiere
Şi-au parcat bolizii de lux chiar în curtea Autoritaţii Rutiere

Şi-au parcat bolizii de lux chiar în curtea Autoritaţii Rutiere

Rromii care au participat vineri la o nuntă în Timişoara, şi-au parcat limuzinele în curtea Autorităţii Rutiere Române Timiş. Alaiul nuntaşilor a mers la casa miresei şi, ca să scape de poliţişti, şoferii şi-au adus maşinile de lux în parcarea ARR, aflată nu departe de casa socrilor mici.

Nunta l-a avut pe protagonist pe Isac care a decis să-și unească destinele cu Jaqueline. Și de această dată petrecerea rromilor s-a lăsat cu amenzi din partea Poliției Locale pentru bolizii parcați ilegal, pe strada Avram Imbroane, în fața vilei mirelui, informează tion.ro.

La scurt timp, paranghelia s-a mutat la mireasă acasă, pe Calea Lugojului, chiar lângă sediul ARR Timiș. Seara, petrecerea a continuat la hotelul socrului mare, la ieșire din Timișoara spre localitatea Ghiroda.

Și de această dată, alaiul de nuntă a fost însoțit în permanență de o escortă a poliției.

Vă reamintim că în urmă cu două zile o altă nuntă de romi a dat peste cap traficul din centrul Timișoarei, după ce paranghelia s-a desfășurat la doi pași de sediul Primăriei Timișoara. La final, petrecăreții au fost amendați de Poliția Locală pentru zgomot, dar și pentru parcare neregulamentară.

Citeşte şi LUXUL SFIDĂTOR pe care FISCUL REFUZĂ să îl VADĂ. Nuntă în clanul Cârpaci. Nepotul ”Ministrului de Finanțe” s-a îmbrăcat precum Împăratul Franz Joseph pentru nunta cu fiica ”Șerifului” | GALERIE FOTO

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: