Evenimentul Zilei > Actualitate > Sharon Stone, mamă denaturată
Sharon Stone, mamă denaturată

Sharon Stone, mamă denaturată

Un tribunal din San Francisco a respins cererea actriţei de a prelua custodia fiului ei de opt ani, Roan. Acesta va locui în continuare alături de tatăl său, Phil Bronstein, de care Sharon Stone a divorţat în urmă cu patru ani, informează The Independent.

Instanţa a decis că Sharon Stone "reacţionează exagerat la problemele medicale" ale lui Roan, nefiind capabilă "să fie un bun părinte" pentru acesta. Potrivit judecătoarei, Stone este o mamă neglijentă şi nervoasă, care a agravat dificultăţile psihice minore pe care le are micuţul Roan.

În raportul de 27 de pagini al cazului este menţionat şi un episod ciudat mamă-fiu, care a contat mult în decizia tribunalului american. În document se arată că Stone le-ar fi cerut medicilor să îi facă injecţii cu Botox lui Roan, pentru a-l scăpa pe micuţ de mirosul urât al picioarelor.

Actriţa, cunoscută mai ales pentru rolul din producţia "Basic Instinct", mai are doi copii, Quinn şi Laird, ambii adoptaţi. În 2004, ea a divorţat de al treilea său soţ, jurnalistul Phil Bronstein, după şase ani de căsnicie.