Shakira a rupt internetul. Fanii au înroșit butonul de like. Zvonuri spulberate

Shakira a rupt internetul. Fanii au înroșit butonul de like. Zvonuri spulberate

Shakira şi Pique trăiesc o poveste de iubire desprinsă din filme și nu se sfiesc să își declare iubirea ori de câte ori au ocazia.

Cu toate că au apărut numeroase zvonuri cum că relația celor doi a ajuns la final, celebra artistă și sportivul catalan au rămas împreună.

Cu toate că suntem în plină pandemie, cei doi au fost în această vară, alături de cei doi copii, Milan şi Sasha, în vacanţă în Maldive.

Shakira a vrut să împrtășească câteva momente din vacanță cu fanii, așa ca postat o fotografie pe Instagram. În timp record, imaginea a strâns 3,5 milioane de like-uri, scrie El Mundo Deportivo.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Împreună” este mesajul care a insoțit fotografia postată de îndrăgita artistă.

Postarea a devenit imediat virală pe reţelele sociale şi a atras peste 3,5 milioane de aprecieri de la cei 67,9 milioane de urmăritori, atât câţi are contul cântăreţei.

„Unul dintre cele mai dulci locuri de pe această planetă”, a mai scris, într-o altă postare, Shakira.

De ce refuză căsătoria?

Shakira a dezvăluit motivul pentru care nu dorește să se mărite cu Pique, deși cei doi formează un cuplu de zece ani.

Shakira a dezvăluit că rămâne în continuare la statutul de iubităm pentru că asta îl ţine pe fotbalist „cu picioarele pe pământ”, scrie Hola!.

Celebra cântăreaţă a recunoscut şi că „o sperie căsătoria” şi că nu se grăbeşte să se mărite cu Pique, pentru că „preferă să rămână iubita lui, nu să fie soţie”.

Ulterior, Shakira şi-a şi motivat alegerea: „Vreau să fiu iubita lui, prietena lui, puţin din fructul oprit”.

Cele două staruri nu au vorbit despre despărțire, însă jurnaliștii au vorbit cu apropiații Shakirei, care au confirmat ruptura. „Decizia a fost luată de Shakira, în cele din urmă”, susțin aceștia. Cei doi și-au început relația după Cupa Mondială de fotbal din 2010, din Africa de Sud.

„Oamenii primesc o mulțime de informații, iar câteodată sunt manipulați. Este o mare provocare pentru mine să încerc să transform această situație creată în jurul meu. Sunt convins că există foarte mulți oameni în Spania care sunt în favoarea independenței Catalaniei. Nu regret nimic din ceea ce simt”, a spus fundașul Barcelonei.