Sfaturi și trucuri pentru a câștiga la pariuri sportive

Sfaturi și trucuri pentru a câștiga la pariuri sportive

Să faci bani din pariuri este un lucru extrem de atrăgător pentru fiecare dintre noi. De multe ori ai avut un "feeling" și ai știut clar care va fi rezultatul unei partide însă ți-a lipsit curajul să intri online sau la o agenție să pui și o miză pe acel "feeling".

Adevărul este că este posibil să faci bani, însă dacă urmezi câteva sfaturi de bază, deoarece există o mare parte de noroc, dar există și o mare parte pe care o poți controla.

Stabilește mereu un buget

Înainte de a începe să cauți pe ce site să pariezi și pe ce eveniment sportiv, gândește-te mai întâi la cât de mult dorești să investești în el. Decideți care este bugetul tău sau în termeni profesioniști, care va fi bankroll-ul tău.

Dacă ești la început cu pariurile online, sumele ar trebui să crească treptat, odată cu experiența. Bineînțeles, cu cât pariul este mai mare, cu atât mai mult vei câștiga, dar începe prin a fi în siguranță și apoi crește bankroll-ul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bonusuri și oferte

Pentru a face bani, bonusurile joacă un rol foarte important în viața unui parior, deoarece acestea îți permit să riști mai mult fără a vă pune în pericol investiția inițială. Așadar, nu ezita nicio secundă să alegi o casă de pariuri care are bonusuri mari, cum ar fi bonusurile de bun venit și de reîncărcare. Poți încerca un bonus fara depunere, care îți permite să pariezi fără a risca proprii bani.

Pentru începători, aceste bonusuri sunt de mare ajutor.

Informații și statistici

Profită de facilitățile internetului  și adună cât mai multe date despre jucătorii/echipele din evenimentul pe care dorești să pariezi. Rezultatele anterioare în competiția curentă, serii, recorduri istorice, performanțe acasă și în deplasare, accidentări și suspendări. Toate acestea sunt importante și cresc șansele de câștig.

Ordine și disciplină

Ținește mereu succesul pe termen lung. Acceptă pierderile și nu încerca să îți recuperezi rapid banii. Răbdarea este esențială.

Stabilește limite de pariere și retragere

Această regulă este extrem de importantă în momentul în care ai avansat în cariera ta de parior pentru a-ți proteja securitatea în calitate de utilizator și parior. Așadar, înainte de a paria, stabilește suma maximă pe care ești dispus să o depui pentru a paria, ținând cont întotdeauna de faptul că, deși este posibil să câștigi, poți să și pierzi dacă meciul ia o altă direcție.

De asemenea, experții în domeniu spun că ideal este să pariezi între 3% și 5% din disponibilul din contul tău de pariuri.

Studiați cotele

Cercetează piața și analizează cotele oferite de fiecare casă de pariuri pentru opțiunea pe care intenționezi să o alegi. Când cotele sunt prea mici, ceva nu este în regulă. Examinați suficient pentru a găsi echilibrul ideal între riscul pe care ți-l asumi și profitul pe care îl vei obține dacă vei reuși.

Nimic nu este imposibil

În această lume a pariurilor, nu există certitudine. Pariorul trebuie să fie pregătit pentru înfrângere, chiar și atunci când totul pare să indice că nu există nici o modalitate de a-i lua victoria favoritului.

Mijloace de plată sigure

Acest punct este extrem de important pentru a întări siguranța și garanția ta, adică mijloacele de reîncărcare/retragere disponibile sunt un semn al gradului de siguranță al casei de pariuri.

Cotele mici nu sunt întotdeauna pariuri sigure

Legenda spune că la o cotă mică avem garanția că vom câștiga, dar nu este mereu așa. De exemplu, cu o cotă de 1,05, obișnuită în sporturi precum tenisul, șansele de câștig sunt de 99,05%. Cu toate acestea, este un pariu fără valoare, ceea ce nu este util pentru a îmbunătăți cotele în jurul valorii de 1,5 și ne va pune în pericol bankroll-ul. Cotele atât de mici nu au nicio valoare și nu te vor ajuta să faci bani din pariuri.

Nu uita de licențe!

În cele din urmă, înainte de a alege o casă de pariuri la care să pariezi, nu uita să verifici dacă aceasta are licență și autorizație de funcționare și dacă susține jocul responsabil, astfel încât să poți paria în siguranță.