Sfaturi pentru părinţi, la Prima TV

Sfaturi pentru părinţi, la Prima TV

"Totul despre mame", noua emisiune Prima TV, răspunde la problemele părinţilor.

De astăzi, Prima TV şi-a propus să afle "Totul despre mame". De luni până vineri, de la ora 7.00, actriţele Iuliana Mărgărit şi Adina Lucaciu, mame şi ele, se vor strădui să dea răspunsuri la problemele de zi cu zi ale telespectatoarelor.

Ele vor fi ajutate de experţi în domeniu: psihologi, nutriţionişti si medici pediatri. Ca mamă, Adina Lucaciu spune că este la curent cu problemele, "sau mai bine zis cu necunoscutele fiecărei etape prin care trecem".

"Am un băiat şi foarte mulţi prieteni copii, cu care îmi place să mă joc. În timpul facultăţii, participam la evenimente dedicate celor mici, iar din 2004 lucrez la o grădiniţă cu programă britanică, unde ţin un modul pe care l-am numit «Acting ». Îmi place să provoc copiii prin joc, să observ cât de imaginativi pot fi şi cât de fericiţi sunt când descoperă lucruri «singuri»". Adina Lucaciu a colaborat şi la dublarea mai multor producţii Disney.

Ne puteți urmări și pe Google News

Până de curând, Iuliana Mărgărit era "şefa" "Trăsniţilor în NATO". Datorită formării de psiholog şi psihoterapeut, actriţa spune că îşi înţelege mai bine fetiţa.

"Modul în care copilul socializează, felul în care se joacă, sunt indicii importante, pe care le observ cu uşurinţă datorită formaţiei mele". Cu toate acestea, ea recunoaşte că "să fii părinte este cea mai grea sarcină!".

Prezentatoarele emisiunii recunosc că în "meseria" de părinte apar de multe ori momente în care se simt depăşite de situaţie. "Am citit de curând o carte senzaţională, «Părinţi străluciţi, profesori fascinanţi» de Augusto Cury, pe care o recomand tuturor părinţilor. Autorul spunea undeva: «Copiii nu au nevoie de părinţi extraordinari, ci de oameni care să vorbească limba lor şi care să fie capabili să pătrundă în inima lor. Părinţii buni oferă cadouri, în timp ce părinţii inteligenţi dăruiesc propria lor fiinţă», a mai spus Iuliana Mărgărit.