Evenimentul Zilei > Actualitate > Sfârșit dramatic de concediu. Coșmarul românilor aflați pe o insulă grecească
Sfârșit dramatic de concediu. Coșmarul românilor aflați pe o insulă grecească

Sfârșit dramatic de concediu. Coșmarul românilor aflați pe o insulă grecească

Sute de români sunt blocaţi de două zile pe o insulă din Grecia - Samothraki întrucât nu mai au cum să ajungă pe continent.  Feribotul, cel care face legătura, nu mai funcționează.

 

Românii şi-au încheiat sejurul pe insulă şi dorm în port, pe jos, sau în maşini, fără să ştie când vor putea traversa spre continent. Mulți nu mai au bani și se află într-o situație disperată.

„Suntem sute de Români blocați pe insula Samotraky  de două zile. Sunt familii cu copii mici care stau in mașini, prin fața teraselor și a magazinelor de peste 24 ore. Nici un ferybot nu a circulat de două zile și pur și simplu suntem blocați aici. Am sunat la consulat, ambasada și se pare că nimeni nu ia nici o masura. Poate daca publicați această știre se întâmplă ceva”, anunță observator.tv.

Mesajul este însoţit de mai multe fotografii în care se pot vedea zeci de maşini blocate în portul de pe insula Samothraki, aflată în nordul Mării Egee, la est de Thassos.

Românul care a trimis presei imaginile spune că autorităţile portuare au comunicat faptul că cele două nave feribot aflate la dispoziţia lor nu mai funcţionează iar situația este una disperată.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: