Evenimentul Zilei > Social > Sezonul 8 „Chefi la cuțite” debutează luni seară. Trucuri inspirate, premii-șoc și secrete de culise
Sezonul 8 „Chefi la cuțite” debutează luni seară. Trucuri inspirate, premii-șoc și secrete de culise

Sezonul 8 „Chefi la cuțite” debutează luni seară. Trucuri inspirate, premii-șoc și secrete de culise

Cel mai așteptat cooking show al momentului, „Chefi la cuțite”, revine pe micile ecrane luni, 7 septembrie, de la ora 20.30, chef Patrizia Paglieri urmând să jurizeze prima amuletă.

Sezonul 8 al savuroasei emisiuni „Chefi la Cuțite” se va servi în porții apetisante, relaxante și palpitante, de luni până miercuri, după Observatorul Antenei 1, de la ora 20.30. Pe lângă farfurii spectaculoase și personaje care mai de care mai pitorești, telespectatorii vor asista, în edițiile de audiții, și la lupta acerbă pentru amulete a celor 3 chefi.

Avantajele pe care le pot câștiga sunt mai multe și mai diverse în noul sezon: de la posibilitatea de a obliga echipa adversă să gătească cu o singură mână, până la șansa de a „fura” un concurent dintr-o altă echipă.

„Icoana” Scărlătescu

Cel de-al optulea sezon al popularei emisiuni marchează, de asemenea, o premieră internațională. Chef Cătălin Scărlătescu nu va avea doar statuie în platou, ci și altar, la debutul sezonului, anunță producătorii emisiunii. O icoană care îl înfățișează pe celebrul chef va fi adusă în culise pentru ca toți cei care trec pe acolo să i se poată închina. Pe măsura ce zilele trec, altarul improvizat va avea și lumânări, cădelniță, iar mirosul de tămâie se va împrăștia în tot platoul, tot tacâmul.

„Am stradă, am statuie, sunt bun național, patrimoniu UNESCO, președintele bucătarilor din Calea Lactee, Barajul Vidraru, Arcul de Triumf…acum am nevoie și de zi în calendar, așa a zis și colegul meu, Chef Bontea. Problema mea e că sunt născut de Sfântul Ilie, deci cred că va trebui să facem o modificare”, a comentat, cu umorul său cunoscut, chef Cătălin Scărlătescu.

Numărul amuletelor și beneficiile pe care acestea le oferă vor cântări greu în cursa pentru câștigarea competiției.

Primul chef care va juriza lupta în bucătărie dintre chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu este chef Patrizia Paglieri. Dacă va ghici sau nu cine, ce a gătit și ce farfurie o va impresiona, telespectatorii urmează să descopere în prima ediție a show-ului, potrivit Româniatv.net

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: