Evenimentul Zilei > Monden > Sezon nou la iUmor. Bendeac dă din casă. „Ce urmează este…”
Sezon nou la iUmor. Bendeac dă din casă. „Ce urmează este…”

Sezon nou la iUmor. Bendeac dă din casă. „Ce urmează este…”

Concurenţi din toate colţurile lumii, invitaţi speciali şi momente inedite de roast, magie, mimă ori improvizaţie, toate se vor „perinda” prin fața juraților de la emisiunea concurs iUmor, începând din această seară.

Concurenții se vor lupta ca să demonstreze că sunt cei mai buni pentru cecul în valoare se 20.000 de euro

Regulamentul concursului este neschimbat și, ca în edițiile anterioare, jurații își exprimă opţiunea prin „DA” sau „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Juriul, adică, Bendeac, Delia și Cheloo vor fi iarăși prezenți și vor face ce știu ei mai bine pentru a fi imparțiali.

Despre emisiune, Bendeac a postat pe pagina sa de socializare un mesaj adresat în exclusivitate bărbaților.

„Această postare este pentru bărbați și doar pentru bărbați! Țineți minte ce vă spune fratele vostru, ce urmează este o axiomă”, a spus Mihai Bendeac.

Fiind un burlac „aproape” convins, dar veșnic îndrăgostit, Bendeac chiar dă și un sfat.

„Cantitatea de putere pe care o femeie o are în relație cu tine este direct proporțională cu cantitatea de energie pe care tu ai alocat-o pentru a avea acea femeie”, a explicat Bendeac.

Cei şapte câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea), Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea), Irena Boclincă (sezonul al VI-lea) și Mukinka (sezonul al VII-lea), potrivit a1.ro