Serialul care a „spart” concurența. Pe podiumul audiențelor în Prime Time

Serialul care a „spart” concurența. Pe podiumul audiențelor în Prime Time

Serialul turcesc „Ma numesc Züleyha” difuzat de Kanal D  s-a aflat în ultimele zile pe podiumul audiențelor, în Prime Time. 

 

Concurența a fost bătută atât la nivel Urban cât și la Național, serialul de dragoste fiind foarte bine primit de publicul românesc.

Acțiunea din serialului „Mă numesc Züleyha”  se desfășoară cu câteva zeci de ani în urmă, pe vremea în care tehnologia nu ne invadase atât de mult viețile și nu ne schimbase comportamentul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Că să fim mai exacți, va zicem că povestea de dragoste a personajelor principale se desfășoară în Istanbulul anilor 70.  Și acum, dacă tot v-am dat un reper temporal, haideți să va dăm și unul legat de locație. Adică, să va spunem și locul unde vor trăi cele mai acute sentimente personajele pe care urmează să vi le prezentăm. Din punct de vedere ar locației, va spunem că ne aflăm în  localitatea Çukurova din Adana.

Avem timpul, dar și locul acțiunii. Însă, cine e părtaș la această acțiune? Protagoniștii sunt  un bărbat pe nume Yilmaz Akkaya și o femeie pe nume Züleyha. Datorită ei, serialul se numește așa cum se numește. Veeti vedea prin câte lucruri va trece această pentru iubirea în care crede cu fiecare fibră din ființă ei.

Cei 2 mai sus amintiți lupta zi de zi pentru relația lor. Într-o societate rudimentară, în care dragostea trebuie să fie formală și baza numai și numai pe statutul social, Yilmaz și Züleyha le demonstrează tuturor că regulile nu trebuie întotdeauna respectate.

Yilmaz poate fi caracterizat drept bărbatul fără frică. În calea lui și a fericirii sale alături de cea pe care o iubește nu poate să stea absolut nimic. Pentru el, nu există reguli și nici limite, atunci când se află în prezența femeii care i-a furat inima.

Züleyha reprezintă sensul vieții lui Yilmaz. La fel că la el, caracterul ei este unul deosebit de puternic. Nimeni și nimic nu poate să se ia de ea sau de potențialul ei soț. Va spunem „potențial”, căci o căsătorie e tare greu de realizat.

Vremurile sunt cum sunt, iar oamenii au niște păreri și principii peste care se pare că nu pot trece. Văzând că asupra lor se pune din ce în ce mai multă presiune, cei 2 protagoniști decid să recurgă la o șmecherie. Ei își vor schimbă într-o anumită măsură identitatea și vor pleca undeva unde să-și poată trăi în voie iubirea.

Doar că, de acum încolo, șmecheria pe care au făcut-o va atârnă non-stop deasupra capetelor lor. Iar când firul se va rupe și se va află adevărul, amândoi vor fi pentru totdeauna pierduți.