Un laptop atractiv, dotat cu specificații de top și ușor de transportat, a devenit un instrument esențial pentru persoanele cu un stil de viață activ. Dacă ești în căutarea unui dispozitiv performant, potrivit și pentru job, dar și pentru activitățile de divertisment, Seria Huawei MateBook oferă o gamă extinsă de variante pentru a alege laptopul care răspunde cel mai bine nevoilor individuale de lucru sau relaxare.

Dispozitivele Huawei MateBook D14 și D15, lansate în România la finalul lunii februarie, și cel mai nou laptop care s-a alăturat pe 26 mai portofoliului HUAWEI aduc o nouă viziune asupra conectivității și a proiectelor integrate.

Experiență de utilizare la un alt nivel

Seria Huawei MateBook D și Huawei MateBook 13 impresionează prin performanțele în materie de user experience și duc designul FullView la un alt nivel. Toate cele trei laptopuri se bazează pe un design minimalist, potrivit oricăror preferințe și stil de viață. În plus, portabilitatea ridicată a Seriei MateBook este și ea un factor relevant pentru cei aflați mereu în mișcare. Carcasa laptopurilor este texturată, iar suprafața este rezistentă la amprente.

Huawei MateBook 13, cel mai nou membru al Seriei MateBook: Aspect premium și trei variante de procesoare diferite, care acoperă toate nevoile și activitățile diverse ale utilizatorilor

Huawei MateBook 13, dispozitivul ultra-subțire, este special gândit pentru tinerii profesioniști și oferă experiențe de utilizare puternice. Îmbinând afișajul HUAWEI FullView, portabilitatea extremă și calitatea premium, noua generație MateBook 13 stabilește un nou reper în categoria notebook-urilor. Generația 2020 a Huawei MateBook 13 oferă utilizatorilor trei variante de procesoare potrivite oricărui tip de activități: profesionale sau de relaxare: AMD Edition, i5 Intel Edition și i7 Intel Edition.

 

Dacă ai în plan să îți cumperi laptopul MateBook 13 în perioada următoare, poți beneficia de un smartphone cadou. Până pe data de 28 iunie, ca parte a campaniei Family Week lansate de HUAWEI, la achiziționarea unui Huawei MateBook 13, dotat cu un procesor Intel Core i5 sau i7, primești gratuit un telefon Huawei Y6p. În același timp, dacă alegi varianta AMD a laptopului, beneficiezi de un telefon Huawei Y5p cadou.

 

Procesor puternic pentru performanțe și mai puternice

Atât Huawei MateBook D 14 și D15, AMD Edition, cât și Huawei MateBook 13 AMD Edition, sunt alimentate de un procesor AMD Ryzen™ pentru performanțe solide, păstrând în același timp un nivel ridicat de stabilitate.

 

Versiunea Intel Edition a Huawei MateBook 13 oferă, de asemenea, toată puterea de procesare grafică necesară sarcinilor de editare a imaginilor și videoclipurilor, precum și experiențelor de divertisment: sesiuni de gaming sau de vizioanat seriale. În plus, pe modelul dotat cu procesor Intel Core i7, este disponibil opțional și ecranul 2K HUAWEI FullView cu Multi-touch, pentru o experiență de utilizare și mai avansată.

 

De la lucru, la divertisment: scenarii diverse de utilizare

Toate cele trei dispozitive excelează în materie de răcire. Spre deosebire de alte laptopuri care se încălzesc la efectuarea de sarcini mari consumatoare de energie, aceste modele sunt dotate cu designul actualizat de ventilatoare Shark Fin 2.0. Acest sistem disipează rapid căldura astfel încât laptopurile își păstrează un nivel de temperatură optim, indiferent de numărul de ore petrecute într-o conferință video, într-o sesiune de gaming sau în fața serialului preferat.

Pregătit să ai acces la toate datele din laptop și telefon de pe același ecran? Cu Huawei Share Multi-screen Collaboration, telefonul și laptopurile din Seria MateBook D sau generația MateBook 13 pot fi controlate perfect de pe un singur dispozitiv. Telefonul se conectează la laptop cu o simplă atingere, ecranul acestuia fiind partajat pe cel al notebook-ului în câteva momente. Se pot vizualiza sau trimite mesaje și se pot utiliza aplicațiile și datele din telefon, pentru mai multă eficiență în activitățile de zi cu zi. În aceste condiții, multitasking-ul devine mai ușor ca niciodată. Gata cu trecerile repetate de la telefon la laptop și invers. Acum, ambele pot fi controlate perfect cu mouse-ul și tastatura, beneficiind, în plus, și de ecranul atractiv HUAWEI FullView.

Toate cele trei laptopuri reprezintă alegeri inspirate pentru iubitorii de tehnologie, care caută în dispozitivele pe care le folosesc un mix reușit între design, portabilitate și funcționalități de ultimă generație.