Evenimentul Zilei > Actualitate > SENZAŢIONAL! Postul OTV a fost JEFUIT de bodyguarzi. Vezi ce AU FURAT hoţii din fosta televiziune a lui Dan Diaconescu
SENZAŢIONAL! Postul OTV a fost JEFUIT de bodyguarzi. Vezi ce AU FURAT hoţii din fosta televiziune a lui Dan Diaconescu

SENZAŢIONAL! Postul OTV a fost JEFUIT de bodyguarzi. Vezi ce AU FURAT hoţii din fosta televiziune a lui Dan Diaconescu

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus, miercuri, în aplicare trei mandate de percheziţie, la domiciliile unor agenţi şi foşti agenţi de pază ai televiziunii OTV, post ce i-a aparţinut lui Dan Diaconescu.

Poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi, pe 14 octombrie, prin intermediul 112, de către administratorul judiciar al societăţi comerciale cu sediul în sectorul 6, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras aparatură electronică. Mai exact, lipseau televizoare tip plasmă, camere video de filmare în studio, monitoare, reflectoare şi cabluri electrice.

Poliţia Capitalei transmite că, în urma administrării datelor şi probelor a rezultat presupunerea rezonabilă că trei bărbaţi, foşti şi actuali agenţi de pază cu care partea vătămată avea contract de prestări servicii pentru paza obiectivului, ar fi fost implicaţi în săvârşirea faptei.

Ulterior documentării faptelor, anchetatorii au stabilit că bodyguarzii, în perioada octombrie – noiembrie 2015, au avut în posesie mai multe televizoare tip plasmă şi alte produse electronice, pe care le-au vândiut, atât prin vânzare directă cât şi prin intermediul unui alt bărbat, care ştia de unde provin bunurile.

Drept urmare, ieri au fost puse în executare trei mandate de percheziţie, fiind identificate şi ridicate două televizoare, unităţi receiver diferite mărci şi mai mulţi colaci din cablu de cupru, fiind totodată pus în aplicare un mandat de aducere.

Prejudiciul, estimat la 200.000 de lei, a fost recuperat în proporţie de 60% şi restituit persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.