Evenimentul Zilei > Monden > SENZAȚIONAL! Brigittei Năstase îi plac oamenii însurați
SENZAȚIONAL! Brigittei Năstase îi plac oamenii însurați

SENZAȚIONAL! Brigittei Năstase îi plac oamenii însurați

După divorțul de Ilie Năstase, Brigitte a găsit imediat ”sufletul pereche” într-un bărbat chiar dacă acesta oficial este însurat.

Cornel Oană este căsătorit în acte. Acesta a fost înșelat cu o săptămână înainte de nuntă și, drept răzbunare, acesta a anulat ceremonia. Atât Bigitte cât și Cornel, au multe în comun, pe lângă faptul că amândoi au fost înșelați și au suferit din cauza foștilor parteneri.

 

Oană a uitat de ce a pățit și îți mai găsește alinarea în a face tam-tam pe rețelele de socializare, arâtându-și mușchii și tatuajele."Andreea, soţia actualei ”vedete” Cornel Oană, l-a făcut pe acesta ”franjuri” înşelându-l înainte de nuntă într-un stil mare, cu o persoană arhicunoscută în judeţul Dâmboviţa, umilindu-l în aşa hal încât acesta efectiv îşi pierduse minţile la acel moment, dom' Cornel fiind foarte aproape de gesturi necugetate! Anii au trecut, iar acum Cornică îşi umflă pectoralii pe site-urile de socializare, pozând mândru din Dubai, tânărul uitând să povestească ruşinea vieţii lui", scrie dambovitanews.ro.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.