Selly face zeci de mii de euro pe lună din Youtube

Selly face zeci de mii de euro pe lună din Youtube

Selly a devenit cunoscut în urma mai multor vlogguri în care critica sistemul de învățământ românesc. După ce s-a lansat și a devenit una dintre cele mai urmărite persoane din România și finanțele lui au crescut exponențial

Selly este influencer, vlogger, actor, cântăreț, dar și o mașină de făcut bani. A început prin a face vlogg-uri în care critica sistemul românesc de învățământ. Ulterior a început să fie invitat la talk-show-uri iar expunerea aceasta i-a adus și mai multă popularitate.

Drept urmare a pus bazele trupei 5gang, ca mai apoi să facă și un film. În acest moment doar pe canalul de Youtube – Selly, acesta are 3 milioane de abonați. Deși s-a ferit mereu să spună cât câștigă în 2021, a reieșit că acesta face în jur de 15.000 de euro pe lună doar din youtube.

Selly, venituri din mai multe surse

Doar că lucrurile s-au schimbat între timp, iar în anul de grație 2024 acesta ar face nu mai puțin de 35.000 de euro lunar, potrivit propriilor declarați. Cert este că această platformă este o sursă de venit, pentru că influencerul are mai multe.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe instagram acesta are 1.9 milioane de urmăritori. Iar pe pagina sa se găsesc reclame la tot felul de produse și companii. Ceea ce înseamnă că este plătit pentru asta în funcție de numărul de urmăritori.

Potrivit informațiilor din spațiul public, acesta nu ar lua mai puțin de 5.000 de euro pe o postare având în vedere impactul lui la public.

Selly

Sursa: Facebook

Are cheltuieli de peste 20.000 de euro pe lună

Cu toate că face o avere din diferite surse, Selly și cheltuie pe măsură. Pe plan personal, excluzând cheltuieli de producție, costurile pe care le au firmele mele, cred că între 10.000 și 20.000 de euro pe lună.

N-aș ști să spun o sumă exactă. Cu siguranță mult, însă sunt sume pe care mi le permit și încerc să fiu pe cât posibil cumpătat. Poate nu pare după sume, însă în momentul în care te obișnuiești cu un anumit stil de viață, tinzi să îl menții și banii se cheltuie mai ușor decât ai crede” a spus Selly la o emisiune televizată