Evenimentul Zilei > Actualitate > Selecționerul naționalei a lămurit problema jucătorului care s-ar fi dat accidentat: „Nu știu dacă îl voi mai convoca”
Selecționerul naționalei a lămurit problema jucătorului care s-ar fi dat accidentat: „Nu știu dacă îl voi mai convoca”

Selecționerul naționalei a lămurit problema jucătorului care s-ar fi dat accidentat: „Nu știu dacă îl voi mai convoca”

Cristi Dulca, selecționerul naționalei de tineret, a vorbit despre Florin Tănase, jucătorul care s-ar fi dat accidentat înaintea partidei Danemarca - România, scor 3-1.

Cristi Dulca, selecționerul naționalei de tineret, a spus că ar fi anormal ca un jucător să invoce o accidentare, atunci când nu e cazul. Tehnicianul nu este însă convins că îl va mai convoca pe stelistul Florin Tănase, despre care s-a spus că s-a dat lovit înaintea meciului Danemarca – România, scor 3-1, supărat pentru că n-a făcut parte dintr titulari, la jocul cu Luxemburg (4-0).

„Nu vreau să-l acuz pe Tase. El n-a refuzat convocarea, ci s-a accidentat în timpul unui meci. Eu am o relație foarte bună cu jucătorii. După ce am văzut imaginile cu el la antrenamentul Stelei… Nu știu, dacă voia cu adevărat să joace o putea face. Dar eu refuz să cred că un jucător se poate da accidentat la echipa națională. Nu știu dacă-l voi mai convoca pe Tănase, poate se mai accidentează la echipa de club. Mai e până la următorul meci. Sunați-l pe Florin Tănase și întrebați-l dacă echipa națională e primordială", a spus Dulca la Dolce Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: