PSG stă pe un butoi cu pulbere, după un sezon agitat. Neymar și Kylian Mbappe au fost avertizați de Nasser al-Khelaifi, președintele grupării pariziene, să renunțe la aerele de vedetă, pentru că strică atmosfera din lot. În caz contrar, sunt liberi să plece la alte formații.

„Nu mai vreau să văd comportament de vedetă”

„Jucătorii trebuie să aibă mai multă responsabilitate în viitor. Trebuie să se comporte diferit. Trebuie să facă mai mult, să muncească mai mult. Nu sunt aici să își satisfacă poftele. Și dacă nu vor fi de acord, ușile sunt deschise. Ciao! Nu mai vreau să văd la echipă comportament de vedete”, a spus conducătorul de la PSG.

Mbappe rămâne la Paris

Ruptura dintre Neymar și parizienii pare a fi iremediabilă, după cum anunță presa din Hexagon. Brazilianul se poate transfera, dacă va exista o ofertă avantajoasă. În 2017, șeicii din Qatar au investit 222 de milioane de euro în achiziționarea atacantului, de la FC Barcelona. Suma reprezintă un record în istoria fotbalului. În schimb, situația s-a lămurit în privința lui Mbappe, cel mai bine cotat fotbalist din lume. „Mbappe va fi 200 la sută la PSG și sezonul următor”, a anunțat, ieri, Nasser al-Khelaifi.