"Azi, la masă, la cantină de la Guvern, am avut ocazia să aflu câteva crâmpeie din comportamentul gheneralului Oprea, pe vremea când făcea pe vice prim-ministrul", a scris Valentin Mircea pe Facebook, potrivit Ziare.com.
 
Acesta a spus că i s-a povestit că Gabriel Oprea îi insultă şi ameninţa pe cei care nu făceau ceea ce voia el.
 
"Insulte, aroganta, ameninţarea celor care nu făceau ce voia el ('tu vrei să îţi rup picioarele?'), umilirea tuturor (când intră în sala de şedinţe de Guvern, toţi cei din aparatul de lucru şi secretariat trebuiau să se ridice în picioare, în momentul în care trecea 'maretul' pe lângă ei), folosirea personalului pentru îndeplinirea unor sarcini personale (cumpărături etc.) ", a mai scris acesta.
 
Valentin Mircea încheie mesajul de pe reţeaua de socializare cu un proverb: "La noi în Oltenia există o vorbă: 'S-a urcat scroafă în copac şi acum se crede privighetoare'".
 
Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a depus la Senat o cerere oficială de reluare a votului din plen cu privire la solicitarea DNA de încuviinţare a urmăririi penale pentru uciderea din culpă a poliţistului Bogdan Gigină. Luni, senatorii au votat împotriva cererii DNA de începere a urmăririi penale în cazul fostului ministru de Interne. Ieri, PNL a cerut reluarea votului, PSD s-a declarat de acord, iar Oprea a anunțat și el că le cere colegilor să lase Justiția să se pronunțe în cazul său. Rămâne de văzut dacă procedural va putea fi reluat votul..

Te-ar putea interesa și: