Evenimentul Zilei > Economie > Șeful CNADNR, despre cum se fac lucrările în Defileul Jiului: Atmosfera era de Adormirea Maicii Domnului pe șantier
Șeful CNADNR, despre cum se fac lucrările în Defileul Jiului: Atmosfera era de Adormirea Maicii Domnului pe șantier

Șeful CNADNR, despre cum se fac lucrările în Defileul Jiului: Atmosfera era de Adormirea Maicii Domnului pe șantier

Firma spaniolă Copisa, care a câştigat licitaţia de reabilitare a DN 66 pe tronsonul de pe Defileului Jiului, va fi penalizată pentru nerespectarea graficului de lucru.

Anunțul a fost făcut de directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Narcis Neaga.

„Aş vrea să fac câteva consideraţii la firma Copisa, am venit ieri (marţi n.r.) pe traseul dinspre Petroşani şi până la Lainici, atmosfera era de „Adormirea Maicii Domnului” pe şantier. Am întâlnit cinci muncitori alpinişti care puneau plase, se lucra la două podeţe cu câte patru muncitori la fiecare podeţ, doi stăteau şi doi stăteau în tufişuri, deci până la Lainici aceasta era atmosfera de lucru pe şantierul Copisa”, a arătat șeful CNADNR, citat de Agerpres.

Narcis Neaga a afirmat că va face publice penalităţile pe care le va aplica firmei inclusiv la Ambasada Spaniei. DN 66 pe tronsonul de pe Defileului Jiului este închis zilnic în această perioadă, cu excepţia intervalului orar 12.00-14.30, zilele de duminică şi pe timpul nopţii.