Conform procurorilor, în perioada în care a condus ABAB, Bojin ar fi favorizat firma familiei sale, Temadi TMB SRL, la încheierea unor contracte prin care statul a fost păgubit. Pentru a nu fi evident că se acționa prin firma sa, a adus în acționariatul companiei prieteni de încredere.

O parte din prejudiciu a fost achitat, ANAF constituindu-se ca parte civilă cu suma de  153.047,53 lei. Administraţia Naţională Apele Române a anunţat că se va constitui și ea parte civilă până începe procesul. Dosarul a fost trimis spre soluționare Tribunalui Timiş.

Totodată, au mai fost trimiși în judecată Bata Suici, administrator de facto şi contabil al SC Temadi TMB SRl, unde acţionari erau soţia şi fiul lui Titu Bojin, acuzat de două infracţiuni de evaziune fiscală în formă continuată şi de delapidare în formă continuată, Adrian Cioplea, administrator al firmei în perioada mai 2009 – septembrie 2013 şi Viorel Mihalcea, asociat şi director al firmei lui Bojin, în perioada mai 2009 -septembrie 2013, ambii prieteni ai lui liderului de la CJ Timiș – complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi la delapidare în formă continuată. Aurica Gal – director economic la Administrația Bazinală a Apelor Banat a fost și ea trimisă în judecată pentru abuz în serviciu.