Evenimentul ZileiActualitateSediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, prăduit de hoți. Paznicul era în…

Sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, prăduit de hoți. Paznicul era în…

Sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, prăduit de hoți. Paznicul era în…
Sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate a fost prădat de hoți în timp ce paznicul care ar fi trebuit să fie la datorie se ocupa cu „altceva”.

Lovitura a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă la sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate. Hoții au atacat structura în momentul în care aceasta era cea mai vulnerabilă, adică atunci când paznicul nu a fost „pe poziție”.

Hoții au reușit să fugă din sediul cu mai multe televizoare și aparatură scumpă, în primul rând din vina paznicului care era ocupat cu „altceva”.

Paznicul, care ar fi trebuit să asigure paza obiectivului dormea în timpul serviciului.

Hoții au profitat la maxim de portița pe care gafa paznicului le-a oferit-o și au intrat nepoftiți în clădire. Somnul adânc al bărbatului și-a spus cuvântul întrucât prăduitorii au reușit să se strecoare pe lângă el și să urce la etajul 1.
Odată ajunși acolo, singurul lucru care mai stătea între ei și bunuri era doar o ușă ce se deschide pe bază de cartelă, dar pe care au reușit s-o spargă fără prea mare efort.
Intrați în incita sediului Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, hoții au luat și au cărat tot ce le-a venit la mână.

Trecând prin fața aceluiași paznic și cu brațele pline de aparatură, în doar câteva secunde, spărgătorii s-au făcut nevăzuți și să scape. De îndată ce s-a trezit și a realizat ce se întâmplase, paznicul a declarat imediat incidentul, scrie RomaniaTV.


În aceeaşi seară, prin apel 112, s-a anunțat o bătaie pe strada Mărgeanului din cartierul Rahova. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 19, care au constatat că mai mulți bărbați care au coborât din două taxiuri s-au luat la bătaie pe stradă și deranjează ordinea și liniștea publică.

Ironia evenimentului este dată de faptul că la scurt timp de la sosirea forțelor de ordine, acestea au realizat că scandalagii erau chiar hoții care spărseseră sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate. Toată cearta a pornit în plină de stradă de la faptul că spărgătorii nu s-au putut înțelege la împărțirea prăzii.

Aceștia au fost reținuți și se află în arest preventiv.


Accesează: