Bella Hernannez este mama a patru copii mari cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani. Cu un trup impecabil și un chip fără semne de bătrânețe, aceasta a recunoscut, pentru Daily Mail că rutina ei de frumusețe e una foarte ieftină și, deci, accesibilă tuturor femeilor. Luați aminte!

Consumă multe lămâi, face sport de patru ori pe săptămână. ”Oamenii mă privesc adesea cu neîncredere când le spun vârsta mea. Ei nu cred că împlinesc 50 de ani în ianuarie. Ei spun că arăt de 30”, a declarat Bella. Deseori oamenii cred că e sora celor trei fiice ale sale. Iată secretele. Pentru tenul strălucitor și fără riduri, Bella folosește lămâie.

”Folosesc lămâia de două ori pe săptămână pentru a-mi da strălucire pielii. O las câteva minute și se clătesc după. Este doar lămâie proaspătă. Sucul proaspăt stors poate fi aplicat direct pe piele. Las să acționeze cinci-zece minute. Apoi clătesc. Asta îmi luminează pielea îmbătrânită”, a dezvăluit Hernandez.


Marcel Vela, vizită cu avertizări la malul mării. „Vor fi controlate toate unitățile”

Fostul boss din Formula 1 a devenit din nou tată, la aproape 90 de ani


Și corpul ei arată de invidiat. Dincolo de cele patru zile de antrenament într-o săptămână, are grijă să își hidrateze pielea: ”Folosesc ulei de e nucă de cocos, care funcționează ca un înlocuitor pentru loțiunea corpului. Când îmbătrânești, pierzi umiditatea din piele, deci trebuie să o înlocuiești. Și bea multă apă – acesta este secretul meu numărul unu”.

Totdeauna, înainte de culcare, își curăță fața. E important să îndepărtezi resturile de make-up. În plus, periodic, aplică măști hidratante și hrănitoare. Nu folosește ceva special, ci alimente din bucătărie. ”Uneori îmi fac și măști de avocado, mai ales atunci când observ uscăciunea pielii mele. Doar zdrobesc întregul avocado și îl aplic pe față și uneori îl folosesc și ca mască de păr – funcționează bine”, mai spune femeia.

În fiecare dimineață, Bella își începe ziua cu un ceai fierbinte de ghimbir lămâie și un ceai de miere sau cu o băutură de turmeric, proaspăt preparată, în care adaugă un pic de piper negru.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.