Evenimentul Zilei > Monden > Secretul siluetei de vis a Angelinei Jolie, deconspirat de antrenorul personal
Secretul siluetei de vis a Angelinei Jolie, deconspirat de antrenorul personal

Secretul siluetei de vis a Angelinei Jolie, deconspirat de antrenorul personal

Antrenorul personal al Angelinei Jolie dezvăluie cum să îți conturezi corpul și cum să îți îmbunătățești starea mentală și fizică, folosind „cu cap” alimentația.

Cu toții o admirăm pe Angelina Jolie. Dincolo de talent, e frumoasă aproape de perfecțiune și a fost în formă tot timpul, chiar și după ce a născut. Un nutriționist australian i-a fost și Angelinei personal trainer în 2013, cu ocazia filmărilor peliculei Unbroken / De neînvins, iar acum dezvăluie secretele cu care ajută vedetele să se mențină tot timpul anului în forma maximă.

Nu este un secret faptul că trezirea devreme pentru antrenament sau vizitarea sălii de gimnastică la prima oră necesită adaptare – și puțin mai multă motivație. Luke Hines, 37 de ani, e de părere că nu e neaparat necesar să ridici greutăți dimineața pentru a te menține în formă.

„O plimbare de dimineață, luând câinele la o alergare ușoară, sau pur și simplu o alergare ușoară sau un joc cu copiii, toate sunt exerciții vitale. Cheia pentru a face exerciții inclusiv pe timpul iernii este să găsești ceva ce îți place să faci”, a spus antrenorul citat de Daily Mail.

Poate că, în loc să ieșiți pentru exerciții afară, preferați să faceți acest lucru în interior. E OK și așa, dar e important să țineți cont de faptul că a avea condiție fizică înseamnă a avea, pe lângă mișcare și hrana corespunzătoare și o setare mentală pozitivă.

Citiți articolul integral pe Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: