Evenimentul Zilei > Actualitate > SECRETUL sarcinii Serenei Willams. Abia acum s-a aflat
SECRETUL sarcinii Serenei Willams. Abia acum s-a aflat

SECRETUL sarcinii Serenei Willams. Abia acum s-a aflat

Serena Williams a făcut, în urmă cu o săptâmna, un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere. Chiar înaintea meciului de Fed Cup, jucătoarea a postat o imagine pe contul său de Snapchat în care a anunțat că e însărcinată în trei luni.

Dar, se pare că, celebrul anunț a fost făcut…din greșeală. Serena a mărturisit că își făcea poze pentru a ține evidența săptămânilor, iar imaginea respectivă a ajuns online accidental.

"Însărcinată sau nu, eu trebuia sa joc la turneu și să câștig, acesta este scopul meu", a spus Serena conform TheSun. Serena s-a logodit de curând cu Alexis Ohanian, 33 de ani, unul dintre fondatorii reţelei de socializare Reddit. Fanii sportivei au aflat, cu această ocazie, de ce nu a fost aceasta convocată pentru următorul meci din cadrul Fed Cup al țării sale natale. 

 În cariera sa, Serena Wiliams  a câștigat 39 de titluri de Grand Slam: 23 la simplu, 14 la dublu feminin, și două la dublu mixt. A câștigat și patru medalii olimpice trei la dublu feminin și una la simplu feminin.
Williams a câștigat în cariera sa mai mulți bani din premii decât orice altă sportivă. În 2005, revista Tennis a plasat-o pe locul 17 în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis din precedenții 40 de ani. Este sora mai mică a jucătoarei de tenis Venus Williams.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: