Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Blondina a reușit să rămână în atenția publică, în timp ce alte colege ale sale au dispărut din atenția publicului. Ea a știut să găsească metode de a capta atenția, a investit în afaceri. Pentru ea, familia a fost pe primul plan.

Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a avut mereu o relație bună cu familia ei. Și sora sa a devenit cunoscută după ce a participat la showul de la Antena 1, Asia Expres. Însă puține persoane știu cum arată tatăl vedetei, Radu „Jimi” Drăgușanu. Frumoasa blondină a a postat acum ceva timp o fotografie cu tatăl său pe rețelele de socializare. Radu Drăgușanu are 64 de ani,

El arată și se menține într-o formă fizică foarte bună. Tatăl vedetei a avut o viață activă, de fost sportiv. El a fost portar al echipei de fotbal Jiul Petroșani, iar ulterior preparator la aceeași echipă. Atunci când era copil Bianca mergea cu el la muncă, iubind sportul.

Radu Drăgușanu a trecut prin momente grele. El s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. S-a îmbolnăvit destul de grav la rinichi, afecțiune care l-a imobilizat la pat câteva luni de zile. El a reușit să se pună pe picioare. După ce s-a făcut bine, este alături de Bianca ori de câte ori ea are nevoie, potrivit antena3.ro,

Bianca Drăgușanu a vorbit despre noua sarcină

Ultimul gest al cunoscutei blondine a fost cel care i-a pus pe gânduri pe admiratorii ei, convinși că aceasta își dorește încă un copil. Bianca este o figură extrem de cunoscută în showbiz-ul românesc, și chiar daca are parte de tot ce și-a dorit: bani, afacere prosperă, iubit, un copil, aceasta a declarat ca s-ar simți 100% împlinită dacă ar mai avea un copil.

Astfel că, în urmă cu scurt timp, în timp ce se afla la mare împreună cu iubitul ei, Alex Bodi, Bianca a oferit un interviu, în care a recunoscut că dorește să mai aibă nu unu, ci încă doi copii, fiindcă rolul de mamă o completează și o face nespus de fericită.