Evenimentul Zilei > Monden > Secretul dureros al lui Ştefan Bănică Jr. Acum a fost dezvăluit
Secretul dureros al lui Ştefan Bănică Jr. Acum a fost dezvăluit

Secretul dureros al lui Ştefan Bănică Jr. Acum a fost dezvăluit

Ştefan Bănică Jr. a trăit momente grele acum 8 ani, când fratele lui vitreg a murit în urma unui accident rutier

Viața lui Ştefan Bănică Jr. a fost marcată de momente dramatice! Deși este un mare om de spectacol, care aduce bucurie oamenilor, Ştefan Bănică Jr. a trecut acum 8 ani, printr-o mare suferință, cauzată de moartea fratelui său vitreg .

„Babanu”, aşa cum l-au poreclit prietenii, a murit la vârsta de 25 de ani, în anul 2011, în urma unui accident rutier în care doar șoferul a scăpat cu viață . Alexandru Silviu Bănică, poreclit „Babanu”, era frate vitreg cu artistul Ştefan Bănică Jr., având acelaşi tată, între cei doi fiind o diferenţă de zece ani, potrivit spynews.ro.

După căsătoria care a avut un final dureros, Ştefan Bănică Jr. şi-a găsit fericirea alături de cântăreaţa Lavinia Pîrva, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Relația celor doi a avut o serie de probleme, gurile rele şi presa încercând să îi despartă, lucru care nu a reușit.

„Eu şi Lavinia gândim absolut la fel… Îmi place. Am o linişte pe care niciun ban din lume nu o cumpără”, mărturisea Ştefan Bănică în urmă cu ceva timp în urmă.