Evenimentul Zilei > Actualitate > Secretul din jurul valizei lui Dragnea a fost aflat! Procurorii DNA știau
Secretul din jurul valizei lui Dragnea a fost aflat! Procurorii DNA știau

Secretul din jurul valizei lui Dragnea a fost aflat! Procurorii DNA știau

Secretul din jurul valizei cu documentele firmei Tel Drum, dar și cu fotografiile unor apropiați ai lui Dragnea din excursiile lor din Brazilia, a fost făcut public.

Când a izbucnit scandalul valizei cu documentele Tel Drum, făcute publice de redacția Rise Project, pe fir au intrat chiar și inspectorii ANAF. Totul, pentru a afla secretul: cine este persoana care le-a dat jurnaliștilor celebra valiză.

La peste un an de la acest scandal, care l-a zguduit pe Liviu Dragnea, cei de la Rise Project au decis să spună lumii cine le-a adus valiza.

„Faceți cunoștință cu Sergiu, omul care ne-a adus valiza Tel Drum: un monument de curaj pe feuda unei grupări de crimă organizată. Aceasta este perspectiva lui, de martor cu identitate protejată la DNA”, scriu cei de la Rise Project.

Pe scurt, Sergiu este acum președintele USR Teleorman. De profesie inginer electronist, el are o afacere cu plante medicinale.

Despre celebra valiză, bărbatul spune că găsit-o pe un câmp, în apropierea orașului Turnu Măgurele, după care s-a gândit să o ducă la Rise Project și apoi la DNA. Zis și făcut.

„Crezi că am curaj să predau așa ceva în văzul lumii? M-am temut, e normal. Prima dată m-am dus la Rise Project şi apoi la DNA. La DNA este tot conţinutul valizei… Cineva din Tel Drum a vrut să o ascundă, însă a ascuns-o foarte prost, pe proprietatea altcuiva. S-a gândit că o ascunde bine, se aștepta să aibă casa percheziționată, însă a ascuns-o prost, într-o casă vecină. (…) Mi-a fost frică, altfel nu ceream identitate protejată. Cu așa ceva în brațe, câtor români nu le-ar fi frică?”, s-a întrebat retoric Sergiu.