Evenimentul Zilei > Actualitate > Secretul care i-a îngropat. Bărbatul a luat-o razna și și-a ucis întreaga familie
Secretul care i-a îngropat. Bărbatul a luat-o razna și și-a ucis întreaga familie

Secretul care i-a îngropat. Bărbatul a luat-o razna și și-a ucis întreaga familie

Crima a avut loc în 2016, dar abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care un bărbat și-a pierdut mințile și i-a ucis soția și copiii.

David Stokes, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort în locuința sa, în 2 noiembrie 2016. Acolo au fost găsite și trupurile celor doi fii ai săi, Adam, în vârstă de 11 ani, și Matthew, în vârstă de 5 ani. Cei doi copii au murit ținându-se de mână, scrie Digi24.

Mama celor doi copii, Sally Stokes, a reușit să fugă din casă, după ce a fost ținută ostatică timp ce cinci ore și înjunghiată de soțul ei, potrivit anchetatorilor.

Aceștia au descoperit că David Stokes câștigase aproape 47.000 de euro la loterie și a cheltuit banii pe o mașină nouă și pe prostituate. Cu câteva ore înainte de tragedie, Sally Stokes a găsit un telefon secret, pe care soțul ei îl ascunsese într-un sertar din bucătărie. În telefon a descoperit o notificare de la o prostituată cu care avea întâlnire.

Inspectând telefonul, femeia a descoperit că soțul ei căutase informații despre „drogul violului”. Ea le-a spus anchetatorilor că bărbatul s-a înfuriat când a aflat că telefonul său secret a fost descoperit.