Evenimentul ZileiActualitateSecretul care i-a îngropat. Bărbatul a luat-o razna și și-a ucis întreaga familie

Secretul care i-a îngropat. Bărbatul a luat-o razna și și-a ucis întreaga familie

Secretul care i-a îngropat. Bărbatul a luat-o razna și și-a ucis întreaga familie
Crima a avut loc în 2016, dar abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care un bărbat și-a pierdut mințile și i-a ucis soția și copiii.

David Stokes, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort în locuința sa, în 2 noiembrie 2016. Acolo au fost găsite și trupurile celor doi fii ai săi, Adam, în vârstă de 11 ani, și Matthew, în vârstă de 5 ani. Cei doi copii au murit ținându-se de mână, scrie Digi24.

Mama celor doi copii, Sally Stokes, a reușit să fugă din casă, după ce a fost ținută ostatică timp ce cinci ore și înjunghiată de soțul ei, potrivit anchetatorilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceștia au descoperit că David Stokes câștigase aproape 47.000 de euro la loterie și a cheltuit banii pe o mașină nouă și pe prostituate. Cu câteva ore înainte de tragedie, Sally Stokes a găsit un telefon secret, pe care soțul ei îl ascunsese într-un sertar din bucătărie. În telefon a descoperit o notificare de la o prostituată cu care avea întâlnire.

Inspectând telefonul, femeia a descoperit că soțul ei căutase informații despre „drogul violului”. Ea le-a spus anchetatorilor că bărbatul s-a înfuriat când a aflat că telefonul său secret a fost descoperit.


Accesează: