Evenimentul Zilei > Monden > Secretele fraților Tate. Cum au făcut averea colosală cu care se laudă
Secretele fraților Tate. Cum au făcut averea colosală cu care se laudă

Secretele fraților Tate. Cum au făcut averea colosală cu care se laudă

Într-o țară săracă banii mulți par și mai mulți. Iar cuceririle nu sunt greu de făcut. Acesta poate fi raționamentul multora din cei milionarii care s-au mutat în țara noastră și defilează la volanul unor bolizi super scumpi în timp ce aruncă cu zecile de mii de euro la petreceri în cluburi de fițe.

E și cazul misterioșilor frați Tate. Au făcut milioane din videochat, apoi au spus povești frumoase despre cât de bogați sunt. Tocmai ca să își păstreze  în siguranță secretele, în urmă cu ceva timp, frații Tate recunoșteau că sunt puține femei care ajung în intimitatea casei lor. „Femeile nu au voie aici. Încăperea asta este de bărbați. Aici vorbim despre cum facem bani avem și o cameră secretă deasupra, spunea Cobra Tate, fratele lui Tristan, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Misterioșii frați Tate

Tristan și Cobra Tate sunt doi frați care provin dintr-o familie britanică săracă. „Mama nici nu avea mașină. Ceilalți copii râdeau de mine, dar nu-mi păsa. Când ploua mergeam la școală ud. Să fii sărac este o metodă bună pentru a avea succes financiar mai târziu”, a spus Tristan Tate, potrivit spynews.ro.

Ultima aroganță notabilă, documentată de presă, s-a întâmplat înainte de pandemie. Anul trecut, prin februarie. Misterioșii frați Tate au făcut un show incendiar într-un club de noapte din nordul Capitalei. Pentru a atrage atenția asupra lor, cei doi au comandat sticle scumpe de șampanie care au fost livrate într-o roabă în forma unui Lamborghini Aventador.

”Când eram foarte săraci am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.