SECRETELE din SPITALUL FUNDENI. Cât costă o VIAȚĂ DE OM? Complicitatea DNA, DGA și DIICOT la DISTRUGEREA medicinei românești

SECRETELE din SPITALUL FUNDENI. Cât costă o VIAȚĂ DE OM? Complicitatea DNA, DGA și DIICOT la DISTRUGEREA medicinei românești

Ce se întâmplă în sistemul medical din România? Anca Andrei a vorbit despre adevărul din spatele porților Spitalului Fundeni, dar și despre complicitatea unor instituții precum DNA, DGA sau DIICOT la distrugerea sistemului medical din țară.

„Mi-a redat viața înapoi. Am murit și el m-a ridicat din morți acum 6 ani„, povestește cu lacrimi în ochi unul dintre foștii pacienți ai profesorului Irinel Popescu, operat de cancer colo-rectal. „Nu am cuvinte să-i mulțumesc acestui mare OM pentru că mi-a dăruit singurul lucru pe care nu l-am putut cumpăra cu bani, viață„, povestește o altă doamnă care adaugă că de câte ori ajunge în vreo mănăstire sau Biserică îi aprinde o lumânare.

Și totuși și el ca și mulți alți doctori de renume au fost victimele unui plan bine pus la punct, cu rolul de a distruge programele de transplant în România și a stopa progresul în medicina românească. Miza era de 2 miliarde de euro, bani care în loc să fie utilizați eficient în România, trebuiau să aibă alte destinații, clinicile din Austria în principal, unde sunt implicate fundații MILIONARE, care pretind că ajută suferinzii. În realitate, doar 30% din bani ajung la pacient, restul în buzunarele fondatorilor care pozează în îngeri coborâți din ceruri. Salariul unui chirurg român este de zece ori mai mic decât venitul unui proprietar de astfel de ONG, a scris Anca Andrei.

Irinel Popescu, Narcis Copcă, Ioan Lascăr, Monica Pop, Gheorghe Burnei și un număr record de oncologi au intrat pe lista neagră și s-a încercat înlăturarea lor din peisajul medical utilizând celebrul instrument de scos din joc, JUSTIȚIA prin DNA, DGA sau chiar DIICOT. Acești medici au fost monitorizați intens, au fost construite profiluri, le-a fost verificată toată activitatea de la debut, au fost căutați colaboratorii lor, cei care-i iubesc și cei care-i invidiază, totul pentru a-i putea agăța cu ceva.

Ne puteți urmări și pe Google News

De obicei, mai întâi se dădea tonul unei campanii de presă, bine orchestrate, dublate de intervențiile pe surse ale procurorilor, doritori să ajungă vedete TV. În realitate, toți acești oameni care cred că fac Justiție nu fac altceva decât să condamne la moarte zeci de mii de români, fiind complici voluntari sau involuntari la îngroparea sistemului medical românesc și donând practic banii românilor unor lobbysti externi pentru a salva doar câteva vieți. Despre aceste afaceri murdare, pe larg într-o altă anchetă, în care vom vorbi și despre șpaga pe care o iau mulți medici austrieci și cum justifică fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu acest gest al celor pe care-i promovează cu toate ocaziile.