Evenimentul Zilei > Politica > Secretarul general al PMP: Traian Băsescu nu va candida la preşedinţia partidului, la congresul din martie
Secretarul general al PMP: Traian Băsescu nu va candida la preşedinţia partidului, la congresul din martie

Secretarul general al PMP: Traian Băsescu nu va candida la preşedinţia partidului, la congresul din martie

Congresul PMP care va avea loc în 21 martie 2015, în care va fi aleasă o nouă structură de conducere, nu este organizat pentru alegerea în funcţia de preşedinte a lui Traian Băsescu, a susţinut, astăzi, la Alba Iulia, secretarul general al PMP, deputatul Clement Negruţ, citat de Agerpres.

"În niciun caz, ca să vă elimin orice suspiciune, domnia sa nu va candida la preşedinţia partidului", a declarat, într-o conferinţă de presă, secretarul general al PMP.

Clement Negruţ a spus că Traian Băsescu nu se va înscrie în PMP cel puţin în perioada imediat următoare, existând posibilitatea să nu facă acest pas nici până la alegerile interne din primăvara anului viitor. 'Domnia sa nu va veni în partid cel puţin în momentul ăsta, imediat. Imediat înseamnă anul ăsta (…). Probabil, domnia sa va alege fie să se alăture Fundaţiei Mişcarea Populară, fie să creeze o altă structură, un ONG", a declarat secretarul general al PMP.

Negruţ a subliniat că Traian Băsescu va face pasul către PMP atunci când va considera oportun. 'Or, în momentul de faţă, partidul, fiind într-o perioadă de organizare, mi se pare că decizia domniei sale este una corectă. Ne vom alege structura de conducere în martie. Există şi posibilitatea de a nu se înscrie în partid până în martie, tocmai pentru a elimina orice suspiciune că se organizează congresul pentru domnia sa. În niciun caz', a declarat deputatul Clement Negruţ.

În ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, secretarul general al PMP a afirmat că nu ştie dacă aceasta va mai candida sau nu. 'Dânsa a făcut o declaraţie. A spus că doreşte să facă un pas în lateral', a afirmat Negruţ. Secretarul general al PMP a recunoscut că acuzaţiile aduse Elenei Udrea afectează imaginea partidului. 'Ne place, nu ne place, ceea ce se întâmplă cu acuzaţiile asupra domniei sale afectează imaginea partidului. (…). Se gândeşte să facă un pas în lateral, dar toate la timpul lor', a spus Negruţ.

Secretarul general al PMP a precizat că, potrivit deciziei de săptămâna trecută, de la Băile Tuşnad, Congresul partidului va fi organizat în 21 martie 2015.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News