Evenimentul Zilei > Politica > Sebastian Ghiţă vrea să facă o PLÂNGERE PENALĂ împotriva ALINEI GORGHIU: „A fost filmată când îşi ameninţa colegii să voteze pentru REŢINEREA şi ARESTAREA mea”
Sebastian Ghiţă vrea să facă o PLÂNGERE PENALĂ împotriva ALINEI GORGHIU: „A fost filmată când îşi ameninţa colegii să voteze pentru REŢINEREA şi ARESTAREA mea”

Sebastian Ghiţă vrea să facă o PLÂNGERE PENALĂ împotriva ALINEI GORGHIU: „A fost filmată când îşi ameninţa colegii să voteze pentru REŢINEREA şi ARESTAREA mea”

Deputatul Sebastian Ghiţă intenţionează să facă o plângere penală împotriva co-preşedintelui PNL, Alina Gorghiu, deoarece aceasta şi-ar fi ameninţat colegii că dacă nu votează pentru reţinerea şi arestarea sa nu se vor regăsi pe listele pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an.

“Dacă logica procurorilor de la DNA Ploiești spune că vorbind cu colegii din Parlament eu i-am amenințat, atunci voi proceda astfel: voi depune plângere penală împotriva Alinei Gorghiu de la PNL. Aceasta a amenințat evident parlamentarii PNL cu neadmiterea pe listele din noiembrie”, spune deputatul Sebastian Ghiţă, potrivit B1.ro.

Ghiţă susţine că Gorghiu a fost filmată în Parlament atunci când a mers la fiecare deputat PNL pentru a-i aduce la cunoştinţă aceste “detalii”, arată sursa citată.

“Are declarații publice în care le-a cerut celor din PNL să meargă la votul din Parlament și să voteze contra mea”, a mai subliniat Sebastian Ghiţă.

Cu privire la plângerea penală pe care un deputat PSD a formulat-o pe numele său pentru că l-ar fi ameninţat că va suporta anumite consecinţe dacă votează pentru arestarea sa, Sebastian Ghiţă afirmă că el doar a explicat fiecărui parlamentar situaţia lui juridică. „Oamenii voiau să voteze ştiind ce se întâmplă”, adaugă Ghiţă.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: